El Novi Beograd d’Álvaro Granados, sense final de Champions en els penals

Divendres es jugarà la tercera plaça amb l’Olympiacòs, que també ha perdut en els penals contra el Pro Recco

Després de dues finals consecutives, el Novi Beograd d’Álvaro Granados s’ha quedat fora del partit decisiu de la Champions en perdre en els penals contra el Ferenvàros (13-13 i 5-4). L’equip serbi ha anat gairebé tot el partit a remolc (4-4, 3-2, 5-4 i 1-3), al ritme marcat per Dusan Mandic (5 gols) i Daniil Merkulov (3), però en el tram final dos gols del veterà Milos Cuk han portat el desenllaç als penals. Els nou primers llançadors han vist porteria, però el desè executat per Skoumpakis s’ha estavellat en el cap de Soma Vogel, un dels herois del partit. Álvaro Granados, que ha destacat en el paper d’assistent en el tram inicial del partit, no ha pogut contribuir excessivament amb el seu equip. S’ha carregat amb dues exclusions a l’inici de la segona part i ha rebut la tercera i última quan encara restaven 12 minuts de joc.

El Novi Beograd es jugarà la tercera plaça de la Champions divendres (19 h) contra l’Olympiacòs, que també ha caigut en els penals contra el Pro Recco, en la primera semifinal. S’ha arribat al final del temps reglamentari amb empat a 9 i el conjunt italià s’ha mostrat més encertat en els llançaments des del punt fatídic (4-2). El Pro Recco aspira al seu dotzè títol, el quart de consecutiu, mentre que el Ferencvàros vol sumar el segon, després del que va aconseguir el 2019 a Hannover.