Futbol sala

Sito Rivera dirigirà el Girona Futsal, que vol pujar

El Girona Futsal ha contractat l’experimentat Sito Rivera per dirigir l’equip sènior masculí, que es fixa el repte d’assolir l’ascens a la segona B, la tercera categoria del futbol sala estatal.

Rivera, de 68 anys, substitueix Julià Naranjo , que passa a ser el director esportiu del club. Rivera, que prové del Futsal Mataró, té experiència a la màxima categoria (FS Burela, el Miró Martorell i el Polaris World Cartagena), ha dirigit seleccions i també té experiència en lligues d’altres països com ara Romania, Itàlia, França i Hongria. “Estic davant d’un nou repte i l’objectiu principal és el d’intentar pujar el Girona Futsal a segona B per posar aquest club i la ciutat al mapa del futbol sala. És una entitat que només fa deu anys que va iniciar el seu camí però fins ara ha fet molt bona feina. Girona està de moda en el món de l’esport i esperem que aquest club sigui també un referent. Estic aquí per intentar ajudar i aportar el meu granet de sorra perquè això sigui possible”, explica el tècnic.

Fundat el 2014, el Girona Futsal té uns 200 esportistes i compta amb prop d’una vintena d’equips, masculins i femenins, a part de ls dos conjunts adaptats de la Fundació Ramon Noguera. Aquesta última temporada, el sènior masculí ha debutat a la tercera divisió i el sènior femení ha assolit l’ascens a la primera divisió catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)