El Ferencvàros trenca la supremacia del Pro Recco (11-12) a la Champions

El Ferencvàros ha conquerit a Malta el seu segon títol de la Champions (2019 i 2024) després de superar per la mínima (11-12) el Pro Recco, el gran dominador de la competició i que aspirava a la seva dotzena corona, la quarta de consecutiva. El conjunt hongarès ha fet un pas endavant en el segon quart (2-2, 2-4, 3-3 i 4-3), però el campió italià no s’ha donat mai per vençut i això que hagut d’afrontar els 4 últims minuts sense Gergo Zalanki, exclòs per una acció violenta. L’esquerrà Dusan Mandic, amb 4 gols, i el porter Soma Vogel han estat dos dels referents del nou campió.

En la pugna pel bronze, l’Olympiacòs s’ha emportat la victòria contra el Novi Beograd del terrassenc Álvaro Granados (9-6). L’equip grec ha marcat diferències en el primer quart i les ha mantingut fins al final (4-1, 3-3, 1-1 i 1-1).