Més esport

Reconeixement amb medalles

La 43a edició. La Generalitat entrega les Medalles de l’Esport a 15 persones pel foment de l’esport en diversos municipis gironins

L’auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat a Girona ha estat l’escenari de la 43a edició de les Medalles de l’Esport de les comarques gironines, que reconeixen la tasca de 15 persones d’arreu de la demarcació pel foment de l’esport. L’acte ha estat encapçalat per la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, acompanyada de la representant territorial de l’Esport a Girona, Anna Julià i el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, entre altres autoritats i representants del món esportiu i social de la demarcació.

Els guardons, impulsats per la Representació Territorial de l’Esport a Girona des del 1980, són uns dels més antics que es concedeixen a Catalunya, i tenen la voluntat de fer un reconeixement a persones de més de 60 anys amb uns criteris que posen en valor el treball anònim i desinteressat en l’àmbit esportiu.

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, ha destacat que aquests guardons, a través de les 43 edicions, “ens han permès dibuixar la història i l’evolució de l’esport a les comarques gironines i reconèixer els seus protagonistes”. “Avui volem ressaltar la vostra estima per l’esport, el vostre compromís i dedicació, la vostra feina desinteressada per fer créixer els clubs o per fomentar l’esport de base. Sou referents, i us hem d’agrair la vostra contribució a la promoció i el desenvolupament de l’esport gironí”, ha ressaltat. La representant territorial de l’Esport a Girona, Anna Julià ha apuntat: “Reconeixem les persones que han col·laborat a posar les bases de l’esport escolar de casa nostra, que han fundat desenes de clubs, que han coronat cims impossibles, que han fet d’entrenadors, presidents, psicòlegs, esportistes... i que conjuntament han construït el sistema esportiu català”.

“Amb la vostra dedicació, passió i perseverança, heu contribuït a fer créixer i evolucionar les diferents disciplines esportives a la nostra demarcació, i heu exercit de miralls per a moltes generacions”, ha dit el president de la Diputació, Miquel Noguer.

Amb les 15 medalles lliurades avui ja són 700 els gironins i gironines que han rebut aquest guardó, que reflecteix la diversitat esportiva de les comarques gironines.

1. Paqui Abellán Barnés
Lloret de Mar- Patinatge Artístic
2. Cristina Agustí Crous
Santa Coloma de Farners- Atletisme
3. Jordi Badosa Planas
Cassà de la Selva- Tennis taula
4. Antonio Benítez Ortiz
Sant Gregori- Judo
5. Mei Castells Bassas
Llagostera- Atletisme
6. Josep Maria Cayró Junyent
Arbúcies- Futbol
7. Emili Colls Gelabertó
Figueres- Escacs
8. Quim Fontané Massachs
Salt- Atletisme i Piragüisme
9. Dolors Hugas Casademont
Banyoles- Excursionisme
10. Montse Hugas Roura
Girona- Gimnàstica artística
11. Josep Micaló Aliu
Girona/ Barcelona- Futbol
12. Xevi Rafel Nierga
Bescanó- Futbol
13. Miquel Sala Turró
Porqueres- Bàsquet
14. Josep Santané Ribas
Tossa de Mar- Muntanyisme i Senderisme
15. Pere Vila Vila
Riudaura- Futbol, Bàsquet, Ciclisme, Trial, Hoquei...
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)