Tennis

Swiatek guanya el seu tercer Roland Garros consecutiu

Tennis. La número 1 del món obté el títol per quarta vegada en les darreres cinc edicions després de desfer-se amb solvència (6-2 i 6-1 en 1 hora i 8 minuts) de la italiana Jasmine Paolini (12) en la final a París

Iga Swiatek fa valer la seva condició de tennista número 1 del món en imposar-se a la italiana Jasmine Paolini (12) en la final femenina de Roland Garros, disputada a la pista Philippe-Chatrier.

Tot i el bon inici de Paolini (1-2), que abans d’aquesta edició mai havia encadenat dues victòries a Roland Garros i ha estat la gran sorpresa del torneig, la polonesa ha posat la directa per tancar amb contundència el primer set (6-2) i adjudicar-se el segon amb una superioritat aclaparadora (6-1) en un temps total d’1 hora i 8 minuts de joc.

Amb aquest nou èxit en el seu palmarès, Swiatek obté el seu quart títol de Roland Garros -el seu cinquè gran eslam- i allarga la seva hegemonia a París, on ha guanyat quatre de les últimes cinc edicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)