Atletisme

Paul McGrath guanya la plata en els 20 km marxa en el seu debut en l’europeu

El gavanenc de 22 anys és segons a Roma amb 1h19:31, per darrera el suec Perseus Karlström

Paul McGrath (Cornellà Atlètic) ha guanyat la medalla de plata en els 20 km marxa en el seu debut en un europeu absolut. El gavanenc de 22 anys ha fet una gran prova, ha estat valent i ha buscat el títol i l’or, però el suec Perseus Karlström, subcampió a Munic fa dos anys, ha aguantat el seu ritme i al final ha estat el campió amb 1h19:13. Paul McGrath ha entrat segon a l’estadi olímpic de Roma i ha acabat amb 1h19:31, a 18 segons del suec. La tercera plaça ha estat per l’italià Francesco Fortunato amb 1h19:54.

Paul McGrath s’ha quedat en els grup dels millors en el primers quilòmetres i en el cinquè (20:47) ha passat vuitè a dos segons de Perseus Karlström que s’ha posat al davant després del primer quilòmetre i ha marcat el ritme. El gavanenc ha decidit passar a l’atac a partir del vuitè quilòmetre i només l’han seguit Perseus Karlström i l’alemany Christopher Linke, que s’ha quedat poc després. A meitat de la prova (10 km) el català i el suec han passat amb 40:39, mantenint una interessant lluita. Paul McGrath s’ha escapat cinc segons, però el suec l’ha tornat a atrapar un parell de quilòmetres després i han passat junts el km 15 amb 1:00.03. El suec s’ha distanciat uns metres i els ha anat augmentant poc a poc, deixant al gavanenc a 8 segons en el km 18. Paul McGrath s’ha mantingut en el segon lloc amb mig minut de marge sobre Francesco Fortunato, el tercer, i s’ha emportat la plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)