Ciclisme

Roglic salva el primer lloc al Critérium du Dauphiné per només vuit segons

Jorgenson l’ha deixat enrere en la darrera ascensió i l’hi ha retallat 54 segons

Primoz Roglic (Bora) ha guanyat el Critérium du Dauphiné per només vuit segons després de patir en l’última etapa amb arribada a l’alt de Plateau des Glières de primera categoria. El nord-americà Matteo Jorgenson (Visma), que ocupava el segon lloc de la general a un minut i dos segons, ha despenjat a l’eslovè en la pujada final i poc a poc ha anat retallant la diferència fins als 54 segons.

La victòria en l’última etapa ha estat per l’espanyol Carlos Rodríguez (Ineos) i al seu darrera ha entrat Matteo Jorgenson, sumant sis segons de bonificació. Primoz Roglic ha arribat sisè a 48 segons i per només vuit segons ha mantingut el lideratge. L’eslovè havia dominat la cursa i havia guanyat les dues etapes anteriors, també d’alta muntanya, on havia aconseguit la seva avantatge respecte als rivals. El català Marc Soler (UAE) ha finalitzat dissetè de la general a 12:47.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)