Tennis

Alcaraz guanya Roland Garros per primer cop després d’una gran remuntada

El murcià s’imposa a Zverev per 6-3, 2-6, 5-7, 6-1 I 6-2 en quatre hores i dinou minuts

Carlos Alcaraz ha guanyat Roland Garros per primera vegada i en la primera final que ha disputat del torneig de París. El murcià ha fet una impressionant remuntada davant Alexander Zverev i s’ha imposat per 6-3, 2-6, 5-7, 6-1 i 6-2. Després de quatre hores i dinou minuts de lluita el tercer cap de sèrie ha superat a l’alemany, el quart favorit, que també disputava la seva primera final de Roland Garros.

Amb 21 anys i un més Carlos Alcaraz és el jugador més jove de l’era Open que ha guanyat tres títols de grand eslam i els tres en superfícies diferents. Va ser campió de l’US Open al 2022, de Wimbledon al 2023 i ara ha guanyat Roland Garros.

Carlos Alcaraz ha dominat el primer set però, després Alexander Zverev s’ha imposat i ha aprofitat els problemes del murcià amb el servei per posar-se amb un 1-2, i a un sol set de la victòria. Aquí ha aparegut el millor Carlos Alcaraz, i a banda de tornar a trobar els seus millors cops ha fet una demostració de poder físic. El 4-0 inicial del quart set l’hi ha donat moral, i en el cinquè ha sabut mantenir a ratlla al seu rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)