Tennis

Primer Roland Garros de Carlos Alcaraz

Tennis. Roland Garros. El murcià remunta i s’imposa a Zverev per 6-3, 2-6, 5-7, 6-1 i 6-2 en 4 hores i 19 minuts

En la seva primera final de Roland Garros, Carlos Alcaraz es va coronar monarca de la terra batuda i va guanyar el títol. Ho va fer d’una manera espectacular, ja que va remuntar un partit que perdia un set a dos, i semblava molt difícil que pogués reaccionar. El murcià va fer una demostració de poder físic i capacitat mental i va derrotar per 6-3, 2-6, 5-7, 6-1 i 6-2 Alexander Zverev. Després de 4 hores i 19 minuts de lluita, el tercer cap de sèrie va superar l’alemany, el quart favorit, que també disputava la seva primera final de Roland Garros.

Amb 21 anys i un mes, Carlos Alcaraz és el jugador més jove de l’era Open que ha guanyat tres títols de gran eslam i els tres en superfícies diferents. Va ser campió de l’obert dels Estats Units el 2022, de Wimbledon el 2023 i ara, ha guanyat Roland Garros.

Carlos Alcaraz va dominar el primer set de la final, però, després, Alexander Zverev es va imposar i va aprofitar els problemes del murcià amb el servei per posar-se amb un 1-2, i a un sol set de la victòria a París. Aquí va aparèixer el millor Carlos Alcaraz, va tornar a trobar els seus millors cops i va fer una demostració de físic. El 4-0 inicial del quart set li va donar moral, i en el cinquè va saber mantenir a ratlla el rival i es va emportar la victòria.

EL PROTAGONISTA

Ha estat un gran viatge. Em sento com a casa, amb tot el suport rebut, no només en els partits