Handbol

El Barça cadet també guanya el campionat d’Espanya

Brillant subcampionat estatal cadet femení de Les Franqueses

El Barça també ha guanyat el campionat d’Espanya de la categoria cadet masculina que s’ha disputat aquest cap de setmana a Granollers, i ha finalitzat la temporada amb els tres títols estatals masculins de les categories de base. El conjunt blaugrana ha guanyat la final a l’Anaitasuna per 43-32 després de remuntar en la segona meitat. Al descans s’ha arribat amb un 17-20. Adrian Solà ha anotat 14 gols. El KH-7 Granollers, acabat en la quarta posició després de perdre el partit per la tercera plaça contra el Dominicos per 35-29.

El Barça va guanyar fa unes setmanes el títol estatal juvenil al superar en la final el Ciudad de Màlaga (34-26). En l’estatal infantil els blaugrana també van ser els campions al imposar-se en el partit pel títol al Dominicos (30-23 ), mentre que el KH-7 Granollers va ser tercer. En el campionat d’Espanya juvenil femení el KH-7 Granollers va ser segon.

El campionat d’Espanya cadet femení també s’ha disputat aquest cap de setmana a Tarazona. L’equip de Les Franqueses ha aconseguit un brillant subcampionat al perdre la final contra el Mislata per 31-20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)