Futbol sala

El Barça renova Álex Yepes, que tindrà una segona oportunitat

El pivot de Cieza Álex Yepes renova per una temporada i començarà la pretemporada al 100% ja recuperat de la lesió al lligament encreuat del genoll dret. Va arribar per substituir el lesionat Ferrão i va debutar amb 34 anys la samarreta del Barça amb “la il·lusió d’un nen”, com ell mateix va confessar, el dia de la seva estrena al Palau el 9 de setembre passat, contra Peníscola. Però un mes i mig després, el 26 d’octubre, es va trencar el lligament encreuat del genoll dret en el segon partit de la Main Round a Loznica contra l’Anderlecht. I des de llavors no ha pogut tornar a jugar, tot i que ja es troba en la fase final de la recuperació de la lesió.

Ara li arriba una segona oportunitat. Torras confia en ell sabent de la seva vàlua dintre i fora de la pista. Sobre el parquet va exhibir el seu talent i va tenir un rendiment immediat, tot i que només va poder jugar 9 partits i va marcar tres gols; però fora de la pista va demostrar un compromís excepcional amb el Club des del primer minut, es va integrar ràpidament a l’equip i s’ha convertit en una peça fonamental del vestidor.

Capítol de renovacions tancat

Amb Yepes es tanca el capítol de renovacions. Set en total: Pito, Dídac, Lozano, Catela, Touré, Feixas i el mateix Álex Yepes. També continuen amb contracte en vigor Dyego, Adolfo, Sergio González, Antonio, Erick i Matheus. I ja s’han acomiadat del Club el tècnic Jesús Velasco, Ferrão i André Coelho.

Un cop renovats set dels nou jugadors que acabaven contracte, ara falta posar fil a l’agulla al capítol d’incorporacions, que està previst que es resolgui en les properes setmanes, amb la prioritat de conèixer el nom del nou tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)