Atletisme

McGrath i Guerrero, de brillar a l’europeu a disputar el català

Atletisme. El campionat de Catalunya es farà aquest cap de setmana a Manresa

El campionat de Catalunya absolut i sub 23 es disputa aquest cap de setmana a Manresa amb la presència d’algunes estrelles de l’atletisme català que van brillar amb llum pròpia en el recent campionat d’Europa que es va disputar a Roma. Destaquen per sobre de tot el subcampió europeu dels 20 km marxa, el gavanenc Paul McGrath, que competirà en els 5 km marxa, en què podria tornar a batre el rècord estatal, i la quarta classificada en els 1.500 m, la banyolina Esther Guerrero, que està inscrita en aquesta mateixa prova per seguir la seva posada al punt de cara als Jocs de París.

En la prova de marxa femenina, també de 5 km, hi haurà dues atletes que van estar entre les deu primeres del campionat d’Europa: Cristina Montesinos, que va ser sisena, i Raquel González, que va acabar en la novena posició. També seran a l’estadi municipal del Congost de Manresa Bernat Canet i Laura Bou, que van formar part dels equips de la selecció espanyola de relleus 4x100 m i 4x400 m a l’europeu de Roma, tot i que no van competir.

En aquest campionat de Catalunya absolut també hi participaran destacats atletes catalans que no van poder anar a Roma, com els velocistes Pol Retamal, en els 200 m, i Arnau Monné, en els 100 m, mentre que en la categoria femenina competiran Laura Redondo, en el martell, i Andreea Florina Sabou, en la llargada, entre altres atletes destacats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)