Ciclisme

Doblet del Massi Baix Ter en la copa d’Espanya

Ciclisme. Ainara Albert ha estat la guanyadora, mentre que Íngrid Ruiz ha acabat en segona posició en una gran prova de l’equip empordanès

El Massi Baix Ter Women’s Team, de Torroella de Montgrí, ha estat el gran protagonista del III Trofeu Residència Santa Ana d’Albanilla (Múrcia), prova puntuable per a la Copa d’Espanya Fèmines Cofidis 2024. Dues de les corredores de l’equip empordanès han ocupat els dos primers llocs del podi, amb la victòria final d’Ainara Albert i la segona posició d’Íngrid Ruiz després de completar el recorregut amb un temps de 2 hores, 14 minuts i 46 segons. El tercer lloc ha estat per a Olatz Marquet, de l’equip Team Zatika Bike, que ha creuat la línia de meta a 1 minut i 22 segons.

Susana Pérez, també del Massi Baix Ter, ha estat sisena i gràcies a aquest resultat amplia el seu avantatge al capdavant de la classificació general. Paula Blasi, que ha estat cinquena, es col·loca com la segona millor sub23 de tota la competició, només superada per Marina Garau (Río Mera - Cantabria Deporte). Gràcies al rendiment d’avui, el conjunt empordanès ha encapçalat la classificació per equips de la prova.

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, ha fet una valoració molt positiva del rendiment del Massi Baix Ter avui a Abanilla: “Estem contentíssims per com ha anat tot plegat. Fem molta feina a cada competició i costa que arribin els resultats, però avui ha anat tot rodat i el resultat és perfecte, com teníem previst. Les corredores han fet una feina excel·lent; també l’staff i el director. L’Ainara i l’Íngrid s’han escapat i han acabat arribant soles. Al darrere, el treball de l’equip ha estat excel·lent, el que ha permès que la Susana agafés molts punts a la general i ampliés diferències. Estem molt satisfets”.

La competició s’acabarà el proper 13 de juliol amb el GP de León, però serà demà quan tindrà lloc la penúltima prova amb la disputa de la Clàssica de l’Arròs a Sueca (València). “Estem amb moltes ganes de continuar aquesta bona feina i de repetir aquesta fita demà a Sueca, tot i que sabem que serà una prova complicada. El nostre objectiu és deixar la Copa d’Espanya sentenciada el més aviat possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)