Futbol sala

Sis títols estatal de base pels equips catalans, tres del Barça

L’Industrias, el Mataró i Les Corts també guanyen el campionat d’Espanya

Els equips catalans han guanyat sis títols estatals en els campionats d’Espanya de les categories de base que s’han disputat aquest cap de setmana. El Barça ha fet un històric triplet amb els títols de les categories aleví, infantil i cadet masculines, mentre que l’Industrias Santa Coloma s’ha emportat el campionat estatal juvenil. En la categoria femenina Les Corts UBAE AE ha estat el campió estatal aleví, mentre que el Cartojanes Pans Mataró CE s’ha imposat en la cadet.

El Barça ha fet una mica d’història i ha conquerit tres campionats estatals de base en un mateix dia. L’equip aleví s’ha imposat en la final al Ribeira per un ajustat 3-2, mentre que en la semifinal va golejar per 9-0 el Torremolinos. L’equip blaugrana infantil ha derrotat per 10-3 el Ciudad de Móstoles i s’ha emportat el títol. En la semifinal es va desfer de l’Equipe Sport per 5-2. L’equip del Barça cadet s’ha imposat per un ajustat 3-2 a El Pozo en la final. En la semifinal va derrotar pel mateix resultat (3-2) el Ciudad de Móstoles. En la categoria juvenil el campió d’Espanya ha estat l’Industrias Santa Coloma que ha derrotat per 6-2 El Pozo en la gran final. Els colomencs es van desfer de Las Rozas en la semifinal per 3-1.

En la categoria femenina Les Corts UBAE AE ha guanyat el títol aleví al superar per 8-4 el Pavía en la final. En la semifinal va eliminar per 4-1 l’Alcorcón. El Cartojanes Pans Mataró ha guanyat la final cadet al derrotar per 4-1 l’Alcantarilla, mentre que en la semifinal es va desfer del Marín per un clar 7-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)