Golf

Bryson DeChambeau suma el seu segon US Open

El nord-americà, això sí, va patir davant una espectacular última jornada per part del nord-irlandès Rory McIlroy. Puig, amb un +11

El nord-americà Bryson DeChambeau ha aconseguit la victòria final en el US Open de Golf, sent la seva segona victòria en aquest torneig després de la que va obtenir l’any 2020. El californià, això sí, no ha tingut una situació gaire senzilla, ja que va el nord-irlandès Rory McIlroy només ha acabat a un cop de distància en la classificació. McIlroy, però, ha perdut pistonada en el tram final amb tres bogeys en els quatre últims forats que l’han condemnat.

Per la seva banda, el garriguenc David Puig va acabar en la posició 55 en la seva tercera participació en un torneig major després d’haver completat una targeta de 69 cops (-1) durant la jornada del dissabte, amb un +3 global que li va permetre situar-se entre els vint primers. No obstant això, durant l’últim dia, el català ha lliurat una targeta de +8, acabant amb un +11 fora de les posicions de privilegi. Amb 22 anys, Puig va superar el tall divendres i això li va certificar el bitllet per participar en els Jocs de París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)