Natació

Zamorano, Weiler i Tonrath es jugaran dues places olímpiques en 200 m esquena

Totes tres han nedat per sota de la mínima en les eliminatòries del campionat d’Espanya Open de Palma i la final d’aquesta tarda dictarà sentència

Els 200 m esquena femenins s’albiraven com la prova estrella del campionat d’Espanya Open de Palma i les eliminatòries, en la tercera sessió matinal de la competició a les piscines Son Hugo, han superat fins i tot les expectatives. Fins a tres nedadores han rebaixat la mínima per als Jocs de París i en la final d’aquesta tarda (18.15 h) saltaran espurnes per fer-se amb una de les dues places en joc entre la catalana Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu), la valenciana Carmen Weiler (Real Canoe) i la jove mallorquina Estella Llum Tonrath (CN Palma). Totes tres (2:09.57, 2:09.60 i 2:09.95) han nedat amb suficiència per sota de la mínima per a París (2:10.39). Tonrath, que ha establert la millor marca estatal de 17 anys, ha tingut l’avantatge de competir a l’estela de la canadenca del CE Mediterrani Kylie Masse, que ha batut el rècord de la competició, amb 2:09.03. Precisament, l’estrella canadenca pot ser un factor decisiu en la final d’aquesta tarda. També pot estar en perill el rècord d’Espanya de Duane da Rocha (2:09.13), a les portes del seu desè aniversari. Zamorano ja s’hi va quedar molt a prop amb els 2:09.26 que va acreditar en el Mare Nostrum de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)