Handbol

El Barça recupera Juan Palomino

El jove lateral andalús havia jugat com a cedit en el Logronyo la Rioja les dues últimes temporades

El Barça ha confirmat la tornada al primer equip blaugrana del lateral esquerre andalús Juan Palomino, cedit al Logronyo la Rioja les dues últimes temporades. Amb contracte en vigor fins al 30 de juny del 2025, el jugador ja ha passat la pertinent revisió mèdica a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Juan Palomino és un jugador que destaca per la seva capacitat de llançament i per la seva intensitat en els dos costats de la pista. Amb 1,94 metres d’alçada i 90 quilograms de pes, el lateral és capaç de defensar en diverses posicions, inclòs en el centre del 6:0. Palomino, de 22 anys, va arribar al Barça Atlètic l’estiu del 2020, procedent del BM Antequera. L’andalús va militar dues temporades al filial blaugrana i la seva bona feina va cridar sempre l’atenció del primer equip. Després de debutar a la lliga Asobal el novembre del 2020, a Puente Genil, les seves aparicions amb la plantilla absoluta van ser puntuals fins que va ser cedit al Logronyo La Rioja el juliol del 2022, en un moviment que l’havia d’ajudar a créixer. La seva tornada al Barça servirà per cobrir la baixa del brasiler Haniel Langaro, que ha fitxat pel Dinamo de Bucarest.

El lateral andalús ha estat un jugador clau per al tècnic del Logronyo La Rioja, Miguel Ángel Velasco, en els dos cursos que ha passat a les seves ordres. Palomino va disputar 28 partits de lliga Asobal de 30 possibles en la seva primera temporada, assolint 70 gols. En aquesta última campanya, ha disputat els 30 partits de lliga i ha augmentat els seus registres fins als 104 gols.

“Ès un somni ser aquí”

Juan Palomino ha fet les següents declaracions als mitjans oficials del club: “Qualsevol xaval que comença a practicar l’handbol somia a jugar algun dia al Barça. Quan vaig arribar aquí fa dos anys no m’esperava que pogués arribar aquest moment. Després de dos anys fora, soc un jugador molt més madur i també he millorat físicament. Penso que he adquirit un bon nivell després de dues temporades jugant a l’Asobal. Fins que no arribi el primer dia d’entrenament no seré conscient d’on soc. Vinc a aprendre i a ajudar a l’equip en tot el que pugui.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)