Esports de muntanya

Les Neus Catalanes presenten l'oferta d'estiu 2024 amb novetats

Dijous passat es va presentar la campanya d'estiu a la capital catalana

El passat 20 de juny l'associació de Les Neus Catalanes, l'agrupació de les estacions de muntanya de la Catalunya del Nord, van fer a Barcelona la presentació de la temporada d'estiu 2024. L'escenari escollit va ser el Museu Olímpic i Esportiu de la capital catalana. Un escenari ubicat a l'anella olímpica de Barcelona, expressament indicat pel context de l'actualitat esportiva a França, a les portes d'organitzar els jocs olímpics d'estiu a París. Tot un gest.

Guy Betoin, responsable comercial i receptiu del domini esquiable del Capcir, Marie-Claire Baills, directora de l'Oficina de Turisme de Pyrénées-Cerdagne i Antonio Martín, portaveu de l'associació, van ser els responsables de presentar la nova campanya d'estiu als mitjans de comunicació, agències de viatge, influencers i altres agents interessats, d'alguna forma, en les activitats d'estiu que s'ofereixen a la zona.

Tot seguit, els representants de cadascuna de les estacions de muntanya de l'Alta Cerdanya i el Capcir van atendre individualment els convidats i presents a l'acte. Un tu a tu per explicar amb més detalls propostes més específiques. I la qüestió és que hi ha algunes novetats respecte a l'any passat, com ara l'obertura de Formigueres by Trio-Pyrenées, que s'afegeix a l'oferta que ja oferien Les Angles, Font-Romeu Pirineus 2000 i l'espai nòrdic del Capcir. Per contra, Puigmal 2900, cau de la llista, fet que no és d'estranyar tenint present que el mes de novembre passat va anunciar el tancament definitiu.

Unes activitats que els organitzadors van destacar i recordar que van des del clàssic senderisme, la pesca o la bicicleta de muntanya, fins a les més exclusives com ara els viatges panoràmics en el tren groc, les vies ferrades o el descens de barrancs, entre altres. A més, van recordar que tota la zona es troba inclosa dins el Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans i que la zona ofereix un ampli ventall d'opcions per al relaxament, la gastronomia i l'allotjament. En resum, un desglossat de què ofereixen els Pirineus Orientals de la Catalunya del Nord a l'estiu per a unes vacances familiars, entre amics, en solitari o en parella.

Així doncs, Les Neus Catalanes fan, per segon any consecutiu, una presentació de l'estiu al Pirineu nord-català amb la mirada posada en el mercat de l'altra costat de la frontera.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)