Més esport

Toni Bou i Pau Gasol, premis Sport Cultura Barcelona

El pilot de trial Toni Bou i l’exjugador de bàsquet Pau Gasol són dos dels premiats en els Premis Sport Cultura Barcelona 2023, juntament amb el cineasta Juan Antonio Bayona i el periodista Iñaki Gabilondo.

Els Premis Sport Cultura Barcelona guardonen una persona, col·lectiu o institució que hagi estat rellevant en l’àmbit de la cultura i de l’esport, així com el de trajectòria en reconeixement a una persona, col·lectiu o entitat per la seva trajectòria professional en qualsevol àmbit. Toni Bou, col·leccionista de títols mundials en trial, ha estat el guanyador en la categoria Esport. En Cultura, el premi ha estat per a Juan Antonio Bayona, nominat als Oscar. Pau Gasol ha estat reconegut per la seva trajectòria.

El jurat també pot concedir una menció especial, que s’ha endut Gabilondo. Abans, l’havien rebut l’Hospital de Sant Joan de Déu, Josep Lluís Vilaseca i Juan Carlos Unzué.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)