Futbol sala

Eric Martel torna al Barça onze anys després

Eric Martel torna al Barça amb 32 anys, onze anys després de marxar cedit el 2013 i fins al 2016, dues temporades a l’Industrias Santa Coloma i una al Peníscola. Després també ha jugat quatre temporades al Xota, tres a l’Inter i, l’última, al Valdepeñas. Signa amb el Barça per dues temporades, fins al 30 de juny del 2026.

Va jugar en totes les categories inferiors del Club, va debutar el 2011 al primer equip de la mà de Marc Carmona i va guanyar la Champions de Lleida, dues lligues, dues Copes d’Espanya i dues Copes del Rei al costat de Jordi Torras, l’artífex de la seva tornada al Club. També va guanyar tres títols en tres temporades al Movistar Inter entre el 2021 i el 2023 a les ordres dels tècnic Tino Pérez i José Lucas Mena ‘Pato’, concretament una Copa d’Espanya, una Copa del Rei i una Supercopa.

“Vinc per demostrar la meva vàlua”

“Vaig arribar al Barça de molt petit, he jugat en totes les categories inferiors del Club fins arribar al primer equip, vaig haver de sortir per buscar minuts i ara torno a la que considero casa meva”, reconeix Martel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)