Gimnàstica

Pau Jiménez, rebut a la Diputació de Girona

Pau Jiménez (Salt Gimnàstic Club) és rebut pel president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, després de guanyar l’or en la modalitat de salt a la copa del món de gimnàstica disputada a Koper (Eslovènia) aquest juny. “Aconseguir una medalla d’or és com coronar el cim, i aquest acte d’avui és un reconeixement a tot l’esforç i el treball diari que ha fet des de molt petit Pau Jiménez i que l’ha portat a aquest gran èxit. Estic convençut que aquesta perseverança el portarà als Jocs Olímpics” afirma Noguer. “Falta una concentració, en què farem dos controls, i després diran qui són els escollits. Per mi, anar als Jocs ho significaria tot. Seria arribar al somni que he desitjat des que vaig començar a fer gimnàstica” posa en context el gimnasta de 20 anys, que té la família a Vilablareix i que viu al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, becat per la Federació Espanyola de Gimnàstica.

El bronze en la final de terra de la Copa del Món a Stuttgart (Alemanya) i la participació en els Jocs Mundials Universitaris a Chengdu (Xina) –sisè en la final de salt– l’any passat eren els millors resultats de Jiménez fins que aquest 2024 va guanyar la plata en salt i el bronze en anelles en la Copa del Món d’Osijek (Croàcia) a l’abril. “Estic molt agraït perquè significa que he fet bé la meva feina. La veritat és que vaig anar a Eslovènia sens cap expectativa de medalla, i menys d’or. Però tot va anar molt bé i vaig demostrar al seleccionador que tinc potencial i pot comptar amb mi” assegura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)