Tennis

Badosa queda eliminada en els quarts de final del WTA 500 d’Homburg

Paula Badosa (113a de la WTA) ha perdut avui contra la russa Diana Shnaider (47a) per 6-3 i 7-6 (3) en els quarts de final del WTA 500 Bad Homburg, torneig que es disputa sobre herba i en el qual la de Begur es prepara per afrontar Wimbledon la setmana vinent. Amb els triomfs obtinguts la torneig alemany, dilluns tornarà a estar situada entre les cent millors del món (93a).

La catalana ha perdut tres cops el servei en el primer set i només ha segellat un break. Amb un drive molt potent, l’esquerrana Shnaider ha estat superior i ha tancat el parcial en la quarta pilota. El partit s’ha suspès per la pluja al final del primer set. En la represa, Badosa ha rebut d’entrada un 3-0 en contra, ha millorat guanyat un joc (3-1) i amb un 0-30 restant, però no ha trobat la fórmula per no ha consumat el trencament (4-1). En el setè joc, en canvi, ha trencat, ja guanyat el seu servei i s’ha ressituat totalment en el partit (4-4) accentuant una dinàmica molt positiva que generava molts dubtes a la seva rival. La igualtat ha prosseguit (5-5, 6-6). El tie-break, en el qual la russa ha estat més consistent, ha sentenciat el partit al seu favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.