Handbol

Dika Mem i Emil Nielsen, en el set ideal de la Champions i la lliga europea

A més dels dos jugadors del Barça, entre els escollits també hi figura l’exblaugrana Ludovic Fàbregas, com a millor pivot

Els jugadors del Barça Dika Mem (lateral dret) i Emil Nielsen (porter) han estat escollits en el set ideal de la Champions i la Lliga europea, que ha fet públic aquesta tarda la Federació Europea d’Handbol (EHF). Entre els designats també hi figura l’exblaugrana Ludovic Fàbregas (Veszprém), que està seleccionat com el millor pivot. Completen la nòmina d’escollits: Emil Jakobsen (Flensburg Handewitt), com a extrem esquerre; Elohim Prandi (PSG), com a lateral esquerre; Felix Claar (Magdeburg), com a central; i Hans Lindberg (Füchse Berlín), extrem dret. La consideració de millor defensa ha estat per a Magnus Saugstrup, del Magdeburg. L’EHF també ha nomenat el set ideal i la millor defensora de les competicions europees femenines. Entre les aspirants a millor pivot hi figurava la granollerina Kaba Gassama (Bietigheim), però el premi final ha estat per a Sara Bouktit (Metz). Aquests premis, com els MVP de la temporada, s’atorgaran en una gala que se celebrarà el 14 de desembre a Viena. L’elecció dels millors jugadors de la temporada s’ha fet a través d’una votació que s’ha portat a terme entre l’11 i el 23 de juny entre els propis jugadors, entrenadors, periodistes especialitzats i aficionats. Cadascun d’aquests quatre grups suposava el 25% de l resultat final de la votació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.