Handbol

El Barça, l’Aalborg i el Magdeburg, en el mateix grup de la Champions

Completen el grup B el Kielce, el Pick Szeged, el Nantes, el Zagreb i el Kolstad

El Barça i l’Aalborg, els dos finalistes de l’última Champions a Colònia, coincidiran en el mateix grup de la competició europea el curs vinent, juntament amb el Magdeburg i el Kielce, els finalistes de l’edició del 2023, segons el sorteig efectuat aquesta tarda a Viena. Un quartet de màxim nivell en el grup B, que completaran el Pick Szeged hongarès, el Nantes, el Zagreb i el Kolstad noruec. En el grup A hi figuren el Wisla Plock polonès, el Veszprém de Xavi Pascual, el PSG, el Fredericia Handbold Klub danès, el Füchse de Berlín, l’Sporting de Portugal, el Dinamo de Bucarest i l’Eurofarm Pelister de Macedònia del Nord.

El sistema de competició és idèntic a les últimes edicions i els dos primers classificats de cadascun dels dos grups accedirà directament als quarts de final. Els classificats entre el tercer i el sisè es creuaran en els vuitens de final. La fase de grups començarà entre el 11 i el 12 de setembre i la final a quatre, altre cop a Colònia, es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 de juny de 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.