Atletisme

Raquel González s’imposa en els 10.000 m marxa en l’estatal de La Nucia

La mataronina Raquel González, amb un canvi de ritme progressiu entre el setè i el vuitè quilòmetre, s’ha imposat en els 10.000 m marxa, la prova inaugural del campionat d’Espanya de La Nucia (Marina Baixa). L’atleta catalana, seleccionada pel relleu mixt dels Jocs Olímpics de París, ha sumat el seu tercer títol de la distància després dels aconseguits el 2016 i 2018. Amb 44:33.78, González li ha guanyat la partida a la jove gallega Antia Chamosa (44:39.24) i Lídia Sánchez-Puebla (44:56.67), que ha marcat el ritme fins al sisè quilòmetre. Mireia Urrutia (l’Hospitalet Atletisme) s’ha classificat en sisè lloc (47:46.39) i Griselda Serret (Avinent Manresa) en el setè (47:47.59).

Pedro José Martín, subcampió en martell

En el concurs de martell, l’altra final de la sessió matinal, el llançador de Sant Andreu de la Barca Pedro José Martín (Mislata) ha obtingut el subcampionat amb un tir de 70,20 m, la seva millor marca del curs. Martín, que està instal·lat a Andalusia, ja suma onze medalles en campionats d’Espanya, cap d’elles d’or, amb quatre d’argent i set de bronze. Viorel Cristian Ravar (AA Catalunya) s’ha classificat en cinquena posició (64,06 m). El títol ha estat per al madrileny Kevin Arreaga (Playas de Castelló), amb una nova plusmarca personal de 73,72 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)