Hoquei sobre herba

Sis catalanes seleccionades pels Jocs Olímpics

Han estat convocades Xantal Giné, Clara Pérez, Marta Segú i Júlia Strappato, a més de Clara Badia i Laia Vidosa que figuren com a reserves

Carlos García Cuenca, seleccionador espanyol des del setembre, ha fet pública avui la llista de 16 jugadores i tres reserves convocades pels Jocs Olímpics de París, entre les quals hi ha sis catalanes. Entre les titulars hi figuren Xantal Giné i Marta Segú (RC Polo), Clara Pérez (Atlètic) i Júlia Strappato (Junior). Entre les tres reserves, hi ha dues catalanes més: Clara Badia (Atlètic) i Laia Vidosa (Junior). De la resta de convocades hi ha dues jugadores més del RC Polo, Patricia Álvarez i Constanza Amundson. Completen la convocatòria: Laura Barrios, Sara Barrios, Begoña García, Belén Iglesias, Beatriz Pérez, Blanca Pérez i Alejandra Torres-Quevedo, del Club de Campo; Lucía Jiménez, del Mannheimer; i Lola Riera, del Sanse Complutense.

La selecció espanyola, inclosa en el grup B, s’estrenarà en els Jocs el diumenge 28 de juliol contra Gran Bretanya, i completarà la fase inicial contra els Estats Units (29/7), l’Argentina (31/7), Sud-àfrica (1/8) i Austràlia (3/8). La final està programada pel divendres 9 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)