Natació

Guillem Pujol s’imposa a l’esprint en la copa d’Europa de Barcelona

El fondista blanenc del CN Mataró Guillem Pujol i la monegasca Lisa Pou s’han imposat en la segona etapa de la copa d’Europa d’aigües obertes, que ha suposat el colofó de la 96a Travessia al Port de Barcelona. Pujol no s’ha deixat veure fins al tram final, en què amb un impressionant esprint ha superat els principals rivals per tocar en primer lloc el panell d’arribada després de cobrir els 10 km de la prova reina en 1h56:33.3. Per darrera seu s’han classificat el suís Paul Niederberger (1h56:34.3), el francès Emile Mesmacque (1h56:34.9) i el polonès Piotr Wozniak (1h56:35.0), tots quatre separats per menys de 2 segons de marge. El triomf de Lisa Pou, sisena en l’últim europeu de Belgrad, ha estat més clar i ha cobert els 10 km en 2h03:24.9 per davant de la portuguesa Angelica Andre (2h03:28.2) i l’espanyola Paula Otero (2h03:30.9).

La jornada organitzada per l’Atlètic Barceloneta reuneix esportistes d’elit i aficionats, i en total uns 400 nedadors s’han aplegat al Moll de Bosch i Alsina per competir en la desena de proves que conformaven el programa matinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)