Natació

Pujol, a l’esprint

Natació. El fondista del CN Mataró fa valer la seva velocitat final per signar una victòria de prestigi en la copa d’Europa d’aigües obertes a Barcelona

Coneixedor perfectament del recorregut, el fondista blanenc del CN Mataró Guillem Pujol va fer valer la seva velocitat final per signar una victòria de prestigi en la segona etapa de la copa d’Europa d’aigües obertes, que va suposar el colofó de la 96a edició de la Travessia al Port de Barcelona. Pujol no es va deixar veure fins al tram final, en què amb un impressionant esprint va superar els principals rivals per tocar en primer lloc el panell d’arribada després de cobrir els 10 km de la prova reina en 1h56:33.3. Darrere seu es van classificar el suís Paul Niederberger (1h56:34.3), el francès Emile Mesmacque (1h56:34.9) i el polonès Piotr Wozniak (1h56:35.0). En la prova femenina, la monegasca Lisa Pou (2h03:24.9) va vèncer més clarament al davant de la portuguesa Angelica André (2h03:28.2) i l’espanyola Paula Otero (2h03:30.9).

La travessia, organitzada per l’Atlètic Barceloneta, va aplegar uns 400 nedadors de diferents edats i circumstàncies al Moll de Bosch i Alsina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)