Tennis

Estrena convincent de Badosa

Tennis. La jugadora empordanesa supera amb claredat la txeca Karolina Muchova (6-3 i 6-2), que paga la inactivitat, i avança a la segona eliminatòria de Wimbledon. En el quadre masculí, Carlos Alcaraz comença amb solvència la defensa del títol

Paula Badosa va salvar el primer escull del torneig de Wimbledon amb una clara victòria contra la txeca Karolina Muchova (6-3 i 6-2), que va pagar la inactivitat després d’una lesió al canell. La seva pròxima rival també serà txeca, Brenda Fruhvirtova, que va superar en tres sets (1-6, 6-3 i 6-2) la russa Mirra Andreeva (24). Badosa va marcar territori des de l’inici, amb un trencament en el segon joc. Paradoxalment, la catalana va controlar la situació gràcies a l’efectivitat del segon servei (72%), en contrast amb el baix percentatge de primers (36%). El segon parcial també va començar amb bon peu per a l’empordanesa, que va saber resistir davant els intents de reacció de Muchova. El quart joc, de més de 18 minuts, va ser clau. Badosa va sortir victoriosa d’una pugna amb dotze deuces i amb cinc pilotes de trencament desaprofitades per la seva rival. A partir d’aquí, el partit ja va fer baixada.

En el quadre masculí, el murcià Carlos Alcaraz (3) va començar amb solvència la defensa del títol superant amb autoritat (7-6, 7-5 i 6-2) un tennista coetani (2003), l’estonià Mark Lajal, però que és el 269è de l’ATP i que provinent de la prèvia tot just s’estrenava en un Grand Slam. Més problemes va tenir l’italià Jannick Sinner (1), que va necessitar quatre sets per tombar l’alemany Yannick Hanfmann (6-3, 6-4, 3-6 i 6-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.