Tennis

Els grans favorits no fallen

Tennis. Sinner (1) es desfà de Berrettini, finalista el 2021, i Alcaraz (3) derrota l’australià Vukic. Medvédev (5) té una feinada amb Muller i Ruud (8) s’acomiada prematurament contra Fognini

Dos dels grans favorits al títol de Wimbledon, Jannik Sinner (1) i Carlos Alcaraz (3), el vigent campió, van resoldre ahir els seus respectius compromisos i van segellar el passi als setzens de final. Sinner va superar al seu compatriota Matteo Berrettini, finalista el 2021 i que va signar 28 aces, per 7-6 (3), 7-6 (4), 2-6 i 7-6 (4) en 3:42 en un derbi italià prou costerut entre dos jugadors amb un bon servei. El seu rival serà el serbi Miomir Kekmanovic (52è de l’ATP), que es va desfer del neerlandès Tallon Griekspoor (27).

Alcaraz, per la seva banda, no va tenir problemes per avançar davant de l’australià Aleksandar Vukic, al qual va derrotar per 7-6 (5), 6-2 i 6-2. El seu rival serà el nord-americà Frances Tiafoe (29). El rus Daniïl Medvédev (5), en canvi, les va passar magres contra el francès Alexandre Muller (102è de l’ATP). Després de cedir el primer set en el tie-break, el rus, que havia entrat en una voràgine d’autodestrucció i recerca de culpables habitual, perdia per 3-0 el segon. Però també com de costum, va reaccionar a partir de la seva qualitat (3-3), va salvar pilota de set amb aplom en els moments enrevessats i va sentenciar: 6-7 (3), 7-6 (4), 6-4 i 7-5. El rus, que es va asseure amb 6-3 en contra en el desempat pensant que el set s’havia acabat quan encara faltava un punt, espera rival.

Va fer les maletes, en canvi, el noruec Casper Ruud (8). Més aviat al·lèrgic a l’herba, el triple finalista de gran eslam va sucumbir contra el veterà italià de 37 anys Fabio Fognini (94è) en un duel d’especialistes de terra batuda: 6-4, 7-5, 6-7 (1) i 6-3. Ruud és l’únic jugador situat entre els cent millors que no havia jugat un torneig d’herba abans d’arribar a Wimbledon, i ho va pagar car.

El de Badosa, ajornat

Paula Badosa (93a) s’havia d’enfrontar ahir a la txeca Brenda Fruhvirtova (88a) en el tercer torn de la pista 17, però l’endarreriment per la pluja va provocar la suspensió del partit, que es jugarà avui a les 12 del migdia. La nord-americana Coco Gauff (2), per la seva banda, va passar fluix contra la romanesa Anca Todoni per 6-2 i 6-1. Se les haurà amb la britànica Sonay Kartal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)