Tennis

Badosa supera la jove Fruhvirtova i avança a la tercera eliminatòria de Wimbledon

La seva pròxima rival serà la russa Daria Kasatkina (14)

La catalana Paula Badosa, amb un joc amb alts i baixos, ha segellat l’accés a la tercera eliminatòria de Wimbledon després de superar la jove tennista txeca de 17 anys Brenda Fruhvirtova (88a rànquing), per 6-4 i 6-2. L’empordanesa ha anat de menys a més amb el servei –ha signat 7 aces i 6 dobles faltes– i ha acabat tombant una jugadora amb molta projecció, amb millor cop de revés que de dreta. La seva pròxima rival serà de molta més exigència, la russa Daria Kasatkina (14), que ha tingut un partit molt plàcid contra la britànica Yuriko Lily Miyazaki, a qui ha escombrat de la pista amb un doble 6-0.

Un tercer trencament en el desè joc després d’un intercanvi llarg resolt amb un poderós cop de dreta a la línia ha sentenciat un primer set força igualat (43’). En el primer parcial, totes dues jugadores s’havien trencat el servei dues vegades. Badosa s’ha avançat amb un 4-2, però Fruhvirtova ha exhibit un joc molt agressiu, ha generat dubtes en l’empordanesa i ha restablert l’equilibri (4-4). En el desè joc la catalana ha disposat d’una pilota de set que, amb paciència i determinació, no ha desaprofitat per fer un primer pas cap a la tercera eliminatòria. Abans de començar el segon set, la tennista txeca ha passat pel vestidor. En la represa del partit, Badosa ha començat amb confiança i energia, i ha tornat a prendre la iniciativa amb un break al segon joc (2-0). Ha tingut un moment de desconnexió (2-1), però tot i una nova aturada perquè Fruhvirtova rebés atenció mèdica ha tornat a redreçar el rumb del partit per sentenciar amb un contundent 6-2, amb dos últims jocs en blanc.

Jessica Bouzas, endavant

La gallega Jessica Bouzas, la sensació de la primera eliminatòria després de tombar la campiona vigent Marketa Vondrousova, continua amb pas ferm i avui s’ha desfet de la cantàbrica Cristina Bucsa, per 7-6 (1) i 6-3.

Masarova, eliminada en dobles

En el quadre de dobles, la barcelonina Rebeka Masarova, formant tàndem amb la txeca Linda Noskova, han perdut contra la també txeca Katerina Siniakova i la nord-americana Taylor Rownsend (4), per 6-3 i 7-6 (5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)