Tennis

Badosa progressa i Djokovic s’embolica a Wimbledon

Tennis. La catalana venç en dos sets contra la jove Fruhvirtova (6-4 i 6-2) i el serbi en necessita quatre per tombar Fearnley i accedir a la tercera eliminatòria

La catalana Paula Badosa, amb un joc amb alts i baixos, va certificar l’accés a la tercera eliminatòria de Wimbledon després de superar la jove tennista txeca de 17 anys Brenda Fruhvirtova (88a del rànquing) per 6-4 i 6-2. L’empordanesa va anar de menys a més amb el servei –va signar 7 aces i 6 dobles faltes– i va acabar tombant una jugadora amb molta projecció, amb millor cop de revés que de dreta. La seva pròxima rival –avui mateix a les 12 h– serà de molta més exigència, la russa Daria Kasatkina (14), que va tenir un partit molt plàcid contra la britànica Yuriko Lily Miyazaki, a qui va escombrar literalment de la pista amb un doble 6-0.

La polonesa Iga Swiatek (1) no va fallar contra la croata Petra Martic (6-4 i 6-3), i la gallega Jéssica Bouzas, la sensació de la primera eliminatòria després de tombar la campiona vigent Marketa Vondrousova, continua amb pas ferm i es va desfer de la cantàbrica Cristina Bucsa per 7-6 (1) i 6-3.

Granollers, endavant

En el quadre de dobles, cara i creu per als tennistes catalans. Marcel Granollers, amb l’argentí Horacio Zeballos (1), es va estrenar amb un contundent triomf contra els francesos Arthur Fils i Ugo Humbert (6-2 i 6-3). En els dobles femenins, la barcelonina Rebeka Masarova i la txeca Linda Noskova van perdre contra Katerina Siniakova i Taylor Rownsend (4) per 6-3 i 7-6 (5).

Djokovic, a prova

En el quadre masculí, el serbi Novak Djokovic (2) va necessitar quatre sets (6-3, 6-4, 5-7 i 7-5) per tombar la resistència del jove i novell escocès de 22 anys Jacob Fearnley (277è de l’ATP) i segellar per divuitena vegada l’accés a la tercera eliminatòria de Wimbledon. Amb un joc pràctic i sense grans artificis, el tennista balcànic va exhibir ofici en els dos primers sets, però el partit se li va complicar en el tercer contra un rival cada cop més desimbolt i que va treure or de la invitació de l’organització. Djokovic va haver de posar a prova el seu estat físic i al final del quart set va reaccionar per continuar endavant a l’All England Club. El seu pròxim rival serà l’australià Alexei Popyrin, que va superar l’argentí Tomás Martín Etcheverry (30) en cinc sets (3-6, 6-4, 4-6, 6-4 i 6-3). També van avançar en el quadre Alexander Zverev (4) i Stefanos Tsitsipas (11), tot i que aquest últim va necessitar quatre sets contra el finlandès Emil Ruusuvuori (7-6, 7-6, 3-6 i 6-3).

LA RIVAL

La begurenca jugarà avui en el primer torn contra la russa Daria Kasatkina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)