Handbol

El tècnic Antonio Rama renova amb el Fraikin Granollers tres temporades més, fins al 2027

Es va fer càrrec del primer equip la temporada 2017/18

El BM Granollers i Antonio Rama han arribat a un acord de renovació i el tècnic continuarà entrenant el Fraikin Granollers fins l’any 2027. Antonio Rama continuarà com a entrenador del primer equip tres temporades més.

Antonio Rama té una llarga trajectòria en el club vallesà, primer com a jugador del planter des del 1994, i després com a entrenador (des de l’any 2000). Va començar la temporada 2014/15 exercint de segon entrenador al Fraikin BM Granollers, i a partir de la temporada 2017/18 ha sigut el primer entrenador de l’equip. Durant aquest període de temps al capdavant de l’equip, ha sigut premiat tres cops a millor entrenador de la lliga Asobal, a més d’aconseguir grans èxits, com el subcampionat de l’EHF European League la temporada 2022/23.

En declaracions als mitjans del club Antonio Rama ha explicat: “Molt content amb la renovació, molt content amb la confiança, i el fet de poder seguir amb el projecte en el club que m’ha vist créixer com a persona fa que tingui una especial il·lusió. Tant de bo podem fer coses grans els propers anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)