Atletisme

Catalunya vol recuperar el títol en l’estatal de federacions autonòmiques

Es disputa demà a la pista de La Nucia

Catalunya vol recuperar el títol en el campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques que es disputa demà a La Nucia. Després d’acabar en la segona posició per ben poc l’any passat, la selecció catalana torna a enfrontar aquest estatal de federacions amb moltes ganes de recuperar el tro de la millor federació estatal. Per això presenta una potentíssima selecció amb campions catalans i medallistes estatals, amb un altíssim nivell.

La temporada passada, la selecció catalana es va quedar a tocar de l’or de nou, però només va poder aconseguir la plata. Catalunya havia guanyat tots els campionats de federacions des de que es fan en puntuació unificada tret de dues temporades. L’actual selecció viatja amb la intenció de tornar a l’esglaó més alt del podi. Per aconseguir aquest objectiu, l’equip és molt potent i compta amb la presencia d’un atleta classificat pels Jocs Olímpics de París, Elvin Josué Canales, que competirà als 800 m. També destaca la presencia a l’equip masculí de Pol Retamal que competirà en els 100 m. L’atleta de Vilafranca ve d’aconseguir el seu quart títol estatal a La Nucia. També hi serà Javi Lorente als 400 tanques, bronze la setmana passada i Artur Coll a la perxa, bronze el dissabte anterior.

A més, a la prova femenina, la campiona de martell, Laura Redondo, serà una de les destacades, a més de la presència de Sara Gallego als 400 m tanques, que ve de ser plata al campionat d’Espanya, Mireia López, bronze als 100 m tanques, Mònica Clemente, plata a la perxa, Ona Bonet, bronze a l’alçada i Naiara Estanga, bronze al triple salt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)