Tennis

Djokovic continua millorant i passa als vuitens de Wimbledon

Swiatek, la número 1 mundial, perd en la tercera eliminatòria

Novak Djokovic s’ha classificat per als vuitens de final de Wimbledon al derrotar en tres hores i cinc minuts Alexei Popyrin per 4-6, 6-3, 6-4 i 7-6 (3). El serbi, segon favorit, ha fet un pas més cap a la seva intenció de lluitar pel títol i després de perdre el primer set contra el 47 del rànquing ATP, ha millorat el seu joc i poc a poc s’ha anat imposant a un rival que no s’ha rendit en cap moment, sobretot en el quart set, quan ha tornat a complicat el partit a Djokovic. Alexander Zverev, el quart cap de sèrie, ha passat als vuitens al superar sense problemes per 6-4, 6-4 i 7-6 (15) el britànic Cameron Norrie.

Derrota de Swiatek

La número 1 mundial, Iga Swiatek, ha estat eliminada en la tercera ronda de Wimbledon al perdre contra la kazakh Iulia Putintseva per 3-6, 6-1 i 6-2. La polonesa ha estat superada per la jugadora número 35 del rànquing WTA en un partit de gairebé dues hores (1h59) en el que no ha sabut respondre al bon joc de la seva rival. Iulia Putintseva ha cedit el primer set, però a partir del segon en que ha guanyat cinc jocs seguits, ha començat a mostrat el seu gran nivell. Ha anivellat el partit i en la tercera màniga s’ha avançat amb un 4-0 que després ha sabut mantenir i s’ha classificat per als vuitens de final. La kazakh Elena Rybakina, la quarta favorita, ha derrotat en menys d’una hora (57) la danesa Caroline Wozniacki per 6-0 i 6-1.