Tennis

Alcaraz i Sinner avancen amb fermesa als quarts de Wimbledon

Carlos Alcaraz (3), el vigent campió de Wimbledon, ha derrotat avui al francès Ugo (16) Umbert en els vuitens de final i s’ha plantat als quarts amb solvència, tot i una desconnexió en el tercer set: 6-3, 6-4, 1-6 i 7-5. El seu rival serà el vencedor del partit entre el castellonenc Roberto Bautista i el nord-americà Tommy Paul (12). El número1, l’italià Jannik Sinner (1), per la seva banda, s’ha desfet del canoner nord-americà Ben Shelton per 6-2, 6-4 i 7-6 (11) i s’enfrontarà en els quarts al rus Daniïl Medvédev (5), que ha superat el búlgar Grigor Dimitrov (10) per 5-3 i retirada per lesió. Dimitrov ha relliscat i s’ha fet mal en un genoll.

Granollers-Zeballos, a vuitens sense jugar

En dobles masculins, el català Marcel Granollers i l’argenti Horacio Zeballos (1) han accedit als vuitens sense jugar per la retirada del tunisià Skander Mansour i el francès Nicolás Mahut. Els seus rivals seran l’alemany Dustin Brown i l’argentí Sebastian Báez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)