Tennis

Fi de trajecte de Badosa contra Vekic en els vuitens de Wimbledon

La catalana Paula Badosa (93a de la WTA) ha perdut avui contra la croata Donna Vekic (37a) per 6-2, 1-6 i 6-4 en 1h38 de joc efectiu en els vuitens de final de Wimbledon i no ha pogut igualar el seu sostre en tornejos de gran eslam que havia aconseguit l’any 2021 a Roland Garros quan va arribar als quarts de final. Tret de les dues privilegiades pistes principals, que tenen sostre retràctil, la jornada ha començat amb dues hores de retard per la pluja endèmica que cada any assota al torneig londinenc. De fet, el partit de la catalana i la croata s’ha suspès tres vegades.

Amb primers potents, bon percentatge i una dreta molt poderosa, Vekic ha arrencat absolutament endollada: 3-1 amb un break a favor en blanc en el segon joc. Badosa s’ha acostat (3-2) i ha tingut dues pilotes de ruptura que possiblement haurien redimensionat el set. Però no les ha convertit (4-2). A més, en el setè joc, amb una doble falta i errors no forçats buscant angles complicats, ha encaixat, altre cop en blanc, el segon trencament del partit (5-2). Amb 30-0 en contra del setè joc, el partit s’ha suspès per la pluja per primera vegada. En la represa, Badosa ha fer un gir radical, ha segellat les dues pilotes de ruptura que ha tingut i s’ha avançat per 5-1. El cel ha tornat a fer la guitza. Ha sortit el sol i la catalana ha tancat el segon parcial per 6-1, però s’ha hipotecat amb un 2-0 en contra en l’inici del tercer acte, amb un break en el segon joc.Malgrat tot, combativa, ha serrat les dents i ha replicat amb un contrabreak instantani. Amb 4-3 en contra, la pluja ha tornat a aparèixer i el partit s’ha suspès per tercera vegada. En l’enèsima represa, Badosa no ha pogut frenar el bon joc de Vekic i ha acabat caient per 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)