Ciclisme

CICLISME.

Marc Zafra, proclamat campió d’Espanya de ruta a Astúries

Marc Zafra va guanyar la cursa de 136 quilòmetres amb sortida i arribada a Avilés, que ahir va tancar el Campionat d’Espanya Escolars en el qual la selecció catalana va aconseguir 8 medalles per equips (4 ors), i quatre títols individuals: Fran Alemany en ruta cadet, Valeria Piñol en ruta infantil, Laia Rodríguez en BTT cadet i Emma Andreu en BTT infantil.. L’olotí del Purito-Tadesan-Nuria es va imposar en l’esprint final, en què hi havia tres candidats a l’or, superant Eleazar Jiménez (Madrid) i el basc Ibai Villate. Martí Gozalbo entrava en la cinquena posició a 48 segons i Adrià Pericas, que havia aconseguit el títol de campió d’Espanya de CRI, era setè en un grup que arribava a un minut i mig. L’or del corredor osonenc aconseguit dijous en la contrarellotge s’afegeix als que ja havien aconseguit aquest 2024 en l’àmbit estatal David de la Cruz (Q36.5 Pro Cycling Team) i Mireia Benito (AG Insurance - Soudal Team) en la categoria absoluta i el de Paula Blasi (Massi Baix Ter) en la sub 23 femenina.