Waterpolo

Set catalans formen part de la selecció espanyola que anirà als Jocs de París

El seleccionador estatal David Martín ha donat la llista definitiva de tretze jugadors

Set jugadors catalans formen part de la convocatòria de tretze jugadors que ha fet pública el seleccionador espanyol David Martín per als Jocs de París. El catalans que han entrat a la llista definitiva del tècnic català són: Bernat Sanahuja, Roger Tahull, Marc Larumbe, Unai Biel i Unai Aguirre (Zodiac CN Atlètic Barceloneta), Sergi Cabanas (JUG Dubrovnik) i Álvaro Granados (Novi Beograd). Completen la selecció espanyola masculina: Alberto Munárriz, Alejandro Bustos, Felipe Perrone, Miguel de Toro i Martín Famera, tots ells del Zodiac CN Atlètic Barceloneta i Edu Lorrio, del Astralpool CN Sabadell.

La principal baixa de les darreres convocatòries dels campionats importants és la de Blai Mallarach, que amb 37 anys podria haver disputat els seus quarts Jocs Olímpics. Espanya jugarà a la primera fase del torneig contra les seleccions d’Austràlia Sèrbia, Japó, França i Hongria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)