Tennis

Djokovic es desfà per la via ràpida de Rune i ja està en els quarts de Wimbledon

El segon favorit derrota al quinze cap de sèrie per 6-3, 6-4 i 6-2

Novak Djokovic s’ha classificat per als quarts de final de Wimbledon per la via ràpida i en dues hores i tres minuts s’ha desfet de Holger Rune. El serbi, el segon favorit, ha derrotat al danès, el quinzè cap de sèrie, per 6-3, 6-4 i 6-2 en un partit de vuitens en el que sempre ha dominat, i sobretot s’ha mostrat molt sòlid en el seu servei.

En el primer set el serbi ha jugat molt bé davant un rival que no ha acabat d’entrar en joc i ha fet moltes errades no forçades. En la segona mànega Holger Rune ha millorat, ha disposat de la primera oportunitat de trencar el servei de Novak Djokovic –n’ha tingut dues en tot el partit–, però no ho ha aconseguit i el segon favorit s’ha tornat a imposar. En el tercer set el serbi ha demostrat que volia acabar ràpid el partit, ha fet dos breaks en el primer i el setè joc, i ha tancat l’enfrontament amb un joc en blanc.

La sorpresa de la jornada l’ha protagonitzat Taylor Fritz que ha remuntat dos sets en contra davant Alexander Zverev, el quart favorit, i s’ha classificat per als quarts de final. El nord-americà, el dissetè cap de sèrie, s’ha imposat per 4-6, 6-7 (4), 6-4, 7-6 (3) i 6-3 en 3h29 de partit. Taylor Fritz es va mostrar més encertat que l’alemany en els cops guanyadors i en va signar 69 per 55 del seu rival. És la segona vegada que es classifica per els quarts de final de Wimbledon.

En el quadre femení la quarta favorita, la kazakh Elena Rybakina, ha passat als quarts de final per la retirada per lesió de la russa Anna Kalinskaya (17) quan anava perdent per 6-3 i 3-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)