Tennis

Medvédev venç Sinner i se cita de nou amb Alcaraz en la semifinal de Wimbledon

ACTUALITZACIÓ. El rus Daniïl Medvédev (5) ha esmicolat els pronòstics i s’ha classificat per jugar les semifinals de Wimbledon superant l’italià Jannik Sinner (1)per 6-7 (7), 6-4, 7-6 (4), 2-6 i 6-3 en 4h. El rus, que ha aixecat un primer set advers, se les heurà amb el murcià Carlos Alcaraz (3), que s’ha sobreposat a un set advers i ha batut el nord-americà Tommy Paul (12): 5-7, 6-4, 6-2 i 6-2 en 3h11. El rus, amb un servei molt potent, repeteix les semifinals de l’any passat, en les quals va caure precisament contra Alcaraz, que defensa el títol a l’All England Club.

Sinner ha patit un defalliment físic en el segon parcial que li ha passat factura però s’ha refet. El rus ha tingut un 5-4 i servei en el tercer set però Sinner ha signat un trencament revitalitzant en un moment angoixant (5-5). No li ha servit de res perquè el Medvédev, ferm, ha salvat dues pilotes de set en contra amb 6-5 i s’ha adjudicat el tercer parcial en el tie-break. El número 1 s’ha recuperat i ha empatat el partit adjudicant-se el quart set. Però Medvédev, que ha estat més eficient en els moments clau del partit, s’ha reivindicat amb un trencament en el quart joc del cinquè (3-1), l’ha confirmat amb el seu servei (4-1) i no ha donat cap marge a Sinner per aferrar-se a una remuntada èpica.

Remuntada d’Alcaraz

Alcaraz s’ha vist sorprès en una arrencada molt exigent, però ha completat un exercici de maduresa i de perseverança quan duia un set en contra i havia encaixat un break (2-0) en el segon acte. El joc més estable del murcià, a més d’alguns cops màgics del seu catàleg habitual de deixades i globus, li ha acabat atorgant el triomf, amb relativa comoditat en els dos darrers parcials en una batalla física de grans intercanvis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)