Tennis

Djokovic, sense desgast

Tennis. Wimbledon. El serbi passa a les semifinals sense jugar per la lesió de De Minaur i s’enfrontarà a l’italià Musetti. Granollers i Zeballos derroten Krawitz-Puetz i són semifinalistes

L’australià Alex de Minaur (9) va anunciar la retirada per lesió i el serbi Novak Djokovic (2), finalista l’any passat i set vegades campió del torneig, va passar directament a les semifinals de demà sense vestir-se de curt. El seu rival serà l’italià Lorenzo Musetti (25), que va remuntar contra el nord-americà Taylor Fritz (13) –3-6, 7-6(5), 6-2, 3-6 i 6-1 en 3h27– i s’estrenarà en les semifinals d’un gran eslam. A Roland Garros, el serbi va tenir una feinada per batre’l i va haver d’aixecar dos sets. El cara a cara entre tots dos és de 5-1 favorable al balcànic. Musetti va ser número 1 júnior el 2019. L’altra semifinal la jugaran Alcaraz (3) i Medvédev (5).

La kazakh Elena Rybakina (4), campiona el 2022, i la txeca Barbora Krejcikova (31), campiona de Roland Garros 2021, s’enfrontaran avui en les semifinals. L’altre encreuament, que va quedar configurat dimarts, el disputaran la croata Donna Vekic i la italiana Jasmine Paolini (7). Rybakina es va desfer de la ucraïnesa Elina Svitolina (21) per 6-3 i 6-2. En el duel de campiones a París –la letona Jelena Ostapenko (13) va aixecar el títol de Roland Garros el 2017–, Krejcikova va vèncer per 6-4 i 7-6 (4).

Marcel Granollers i Horacio Zeballos (1) van derrotar per 6-4 i 7-6 (3) els alemanys Kevin Krawietz i Tim Puetz (8) en els quarts de dobles i s’han plantat a les seves terceres semifinals a Londres, les novenes de gran eslam. Els primers favorits, que busquen el seu primer títol de gran eslam, jugaran contra els australians Purcell-Thompson (15).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)