Vela

L’Alinghi suís obrirà la base al públic el proper dia 13

L’Alinghi Red Bull Racing suís, desafiant a la 37a Copa Amèrica de Barcelona, obrirà excepcionalment la base del Moll d’Espanya al Port Vell de Barcelona el dia 13 de juliol, segons ha informat l’equip helvètic. Serà la primera i única ocasió en què la base estarà oberta al públic de forma gratuïta, un acte que es desenvoluparà entre les 17 i les 22 hores. Els visitants podran conèixer tots els components de l’equip suís, aprendre sobre les seves experiències i preparatius per a aquesta edició i veure en acció els atletes extrems de l’equip Red Bull.

Els espectacles d’aquests esportistes es dividiran en dos vessants: salts des de penya-segats i acrobàcies amb paramotor. Al primer, els saltadors de Red Bull es llançaran des del monocasc AC40, suspès des de 20 metres d’alçada. La segona exhibició la farà un atleta amb un parapent amb motor, que realitzarà les maniobres i acrobàcies a 100 metres del terra.

Un altre atractiu serà veure en acció els ’cyclors’ (tripulants que generen potència als AC75, pedalejant a bord sobre un sofisticat sistema de bicicletes estàtiques de pinyó fix interconnectades) enfrontant-se en una cursa de bicicletes aquàtiques davant de la Base. En aquesta competició participaran dos equips més de la Copa de l’Amèrica: Team New Zealand i INEOS Britannia, i un equip espanyol d’’estrelles’ de l’especialitat.

Una altra activitat serà l’anomenat Power Cycling Challenge, en què els participants posaran a prova la seva força sobre una bicicleta elèctrica a terra. Els assistents també podrà gaudir de la FanZone, situada al primer pis de la base i oberta al públic des de finals del mes de juny. La zona acollirà nombroses exhibicions i compta amb pantalles interactives que inclouen el simulador d’alta tecnologia de l’equip, vídeos navegant i altres elements.

A més, al costat de l’accés a la base s’exhibeix i es pot veure de prop el primer vaixell d’entrenament de l’equip, l’anomenat Boat Zero (És el ’Te Aihe’ del Team New Zealand de la passada edició i que l’equip va adquirir l’any passat). Una vegada conclogui aquesta jornada, l’equip accelerarà els seus entrenaments a falta de 40 dies de l’inici de la competició, el proper 22 d’agost, i la base romandrà tancada a visites i actes de promoció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)