Ciclisme

Primoz Roglic abandona el Tour

Juan Ayuso (UAE), que era novè a la general, abandona als primers quilòmetres

Primoz Roglic (Red Bull) no pren la sortida de la 13a etapa del Tour, d’Agen a Pau, com a conseqüència de la caiguda que va patir ahir a 12,2 km de meta, que ja li va fer perdre 2:27 en la segona etapa en dos dies què queia en els darrers 15 km i cedir llocs a la general fins al sisè.

Aquesta edició del Tour era la sisena en la què participava l’eslovè, que ja no va poder-lo acabar els anys 2021 i 22. Fa dos anys tampoc va poder acabar la Vuelta, de la qual n’era el vencedor en les tres anteriors edicions (2019-21) i que l’any passat va acabar tercer. Rogla ha disputat 14 curses de tres setmanes i també té el Giro del 2023 al seu palmarès, a banda del segon lloc al Tour el 2020 i del Giro el 2019.

Com mosques

Juan Ayuso (UAE) no ha pogut completar els 20 primers quilòmetres de l’etapa 13 i es converteix en un altre top-10 que abandona. El gregari de Tadej Pogacar era novè ahir a 7:09 i aquest matí havia donat positiu per Covid-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)