Més esport

La GoldenCat serà el punt de partida de la Setmana Catalana de l’Esport

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física han presentat la quarta edició de la Setmana Catalana de l’Esport. La iniciativa aglutina diverses competicions internacionals, amb presència destacada de les seleccions catalanes. Del 29 d’agost al 13 d’octubre més de 4.000 esportistes de 34 països participaran en competicions de més de 30 esports diferents, en 20 seus de tot el país.

La IV Setmana Catalana de l’Esport donarà el tret de sortida amb la 3a Edició de l’Open Internacional GoldenCat, un torneig internacional d’hoquei patins reconegut per la mateixa World Skate i que reuneix a les millors seleccions del món tant en categoria masculina (Catalunya, Portugal, França i Itàlia) com en femenina sènior (Catalunya, Portugal, França, Itàlia i Argentina).

“Serà un èxit perquè veurem els millors esportistes i les seleccions catalanes competir arreu del territori”, ha afirmat Gerard Esteva, president de la UFEC, que ha destacat “la gran participació de dones esportistes” i “l’aposta per la sostenibilitat com a estendard de bones pràctiques.” Anna Caula, secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, ha explicat: “La Setmana Catalana de l’Esport explica l’essència del nostre teixit esportiu i la nostra ànima esportiva, que és molt pròpia. Acollim a casa nostra tota aquella gent que ve a competir i els mostrem com som els catalans i l’excel·lència a l’hora d’organitzar esdeveniments”. “Des d’Esportcat, treballem per potenciar i accelerar els canvis en l’esport català, que té esports molt potents amb els quals seríem els millors del món si competissin oficialment”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)