Tennis

Alcaraz i Djokovic repetiran la final de Wimbledon de l’any passat

El serbi venç Musetti per 6-4, 7-6 (2) i 6-4, i el murcià supera Medvédev per 6-7 (1), 6-3, 6-4 i 6-4

Carlos Alcaraz i Novak Djokovic repetiran la final de Wimbledon que van disputar l’any passat i en la que el murcià va aconseguir el títol. Carlos Alcaraz, el tercer cap de sèrie, ha guanyat la primera semifinal contra Daniïl Medvédev, el cinquè favorit, per 6-7 (1), 6-3, 6-4 i 6-4 en gairebé tres hores (2h55). Aquesta serà la segona final de Wimbledon per a Carlos Alcaraz, mentre que Daniïl Medvédev es torna a quedar en la semifinal com li va passar l’any passat en que també va perdre contra el Murcià. Novak Djokovic, el segon favorit ha derrotat per 6-4, 7-6 (2) i 6-4 l’italià Lorenzo Musetti (25) per 6-4, 7-6 (2) i 6-4 en 2h48. El serbi jugarà la seva desena final en la gespa de Londres i buscarà el seu vuitè títol.

Novak Djokovic ha iniciat el partit fent un bon joc, i s’ha situat amb un 5-2 al seu favor. Lorenzo Musetti ha reaccionat, però la primera mànega ha estat pel finalista de l’any passat. En la segona mànega Novak Djokovic ha fet moltes errades no forçades, ha cedit el seu servei en el primer joc i ha anat a remolc. Ha aconseguit anivellat el set ja que ha sabut guanyar els punts decisius i en el tie-break s’ha imposat. Un trencament de servei del serbi en el primer joc del tercer set l’hi ha donat avantatge i l’ha sapigut mantenir fins aconseguir la victòria.

El primer set de l’Alcaraz-Medvédev ha estat el més disputat i després de tres breaks alterns, Daniïl Medvédev s’ha situat amb un 2-5. Carlos Alcaraz ha anivellat el partit amb un nou trencament de servei i s’ha arribat al tie-break, on el rus ha estat superior i s’ha adjudicat la primera mànega. El murcià s’ha tornat a centrar immediatament i en el segon set ha dominat amb més autoritat, i s’ha avançat amb un 4-1, per després anivellar el partit. La tercera mànega ha tornat a ser favorable el tercer favorit, que ha trencat el servei del cinquè cap de sèrie en el tercer joc i després l’ha mantingut fins avançar-se en el marcador general. En el quart set Carlos Alcaraz ha sortit decidit i ha trencat el servei de Daniïl Medvédev en el primer joc. El rus ha continuat lluitant, l’hi ha tornat el break en el joc següent i ha mantingut el partit anivellat fins el setè joc. El murcià s’ha tornat a avançar i s’ha emportat la victòria i la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)