Tennis

El títol es tornarà a decidir entre Alcaraz i Djokovic

Tennis. El murcià arriba a la segona final seguida de Wimbledon i el serbi disputarà la desena i buscarà el vuitè títol contra el seu botxí de fa un any

Carlos Alcaraz i Novak Djokovic repetiran la final de Wimbledon que van disputar l’any passat, en què el murcià va aconseguir el títol en un espectacular partit de cinc sets. Carlos Alcaraz, el tercer cap de sèrie, va guanyar la primera semifinal contra Daniïl Medvédev, el cinquè favorit, per 6-7 (1), 6-3, 6-4 i 6-4 en gairebé tres hores (2h55). Aquesta serà la seva segona final de Wimbledon, mentre que el rus es torna a quedar en la semifinal com li va passar l’any passat, en què també va perdre contra el murcià. Novak Djokovic, el segon favorit, va derrotar l’italià Lorenzo Musetti (25) per 6-4, 7-6 (2) i 6-4 en 2h48. El serbi jugarà la seva desena final en la gespa de Londres i buscarà el seu vuitè títol.

Joc amb alts i baixos

Novak Djokovic va començar el partit fent un bon joc i es va situar amb un 5-2 a favor seu. Lorenzo Musetti va reaccionar, però el primer set va ser per al finalista de l’any passat. En el segon el serbi va fer moltes errades no forçades, va cedir el servei en el primer joc i va anar a remolc. Va aconseguir anivellar el set ja que va saber guanyar els punts decisius i en el tie-break es va imposar. Un trencament de servei del serbi en el primer joc del tercer set li va donar avantatge i el va saber mantenir fins a aconseguir la victòria i el pas a la final.

Carlos Alcaraz i Daniïl Medvédev van disputar un primer set molt anivellat, disputat i amb alternatives. En els primers jocs hi va haver tres breaks alterns i el rus es va situar amb un 2-5. Carlos Alcaraz va saber anivellar el partit amb un nou trencament de servei i es va arribar al tie-break, en què el murcià va estar irreconeixible. Daniïl Medvédev va ser superior i va guanyar el primer set. Carlos Alcaraz es va tornar a centrar immediatament i en el segon set va dominar amb més autoritat i es va avançar amb un 4-1, per després anivellar el partit.

El tercer set va tornar a ser favorable al tercer favorit del torneig, que va trencar el servei del cinquè cap de sèrie en el tercer joc i després va saber mantenir l’avantatge i es va situar al davant en el marcador general. En el quart set Carlos Alcaraz va sortir decidit i va trencar el servei de Daniïl Medvédev en el primer joc. El rus va continuar lluitant, li va tornat el break en el joc següent i l’enfrontament es va mantenir anivellat fins al setè joc. El murcià va acabar imposant la seva qualitat i els seus grans cops, i va aconseguir la victòria.

LES SEMIFINALS

Alcaraz venç Medvédev per 6-7 (1), 6-3, 6-4 i 6-4, i Djokovic derrota Musetti per 6-4, 7-6 (2) i 6-4
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)