Còrfbol

Catalunya finalitza en una gran quarta plaça en el mundial sub-21

La selecció catalana ha perdut el partit del tercer i quart lloc contra Taipei per 19-9

Catalunya ha finalitzat en una gran quarta posició en el mundial sub-21 que s’ha disputat a la localitat turca de Kemer. La selecció catalana ha perdut el partit del tercer i quart lloc contra Taipei per 19-9. El combinat català ha aguantat el primer període (2-3), però en els primers minuts del segon ha encaixat quatre gols seguits i s’ha arribat al descans amb un 10-4. En la semifinal Catalunya va ser derrotada per una de les grans favorites, els Països Baixos per 36-7.

En la fase de grups la selecció catalana va ocupar el tercer lloc després de perdre contra els Països Baixos (41-9) i Taipei (20-16) i guanyar Turquia per 22-11, l’Índia per 27-3 i la Xina per 18-13. Com a tercera de grup Catalunya es va enfrontar en els quarts de final al segon de l’altre grup, Alemanya, i va aconseguir una gran victòria per 20-7 que la va classificar per les semifinals i la lluita per les medalles.