Futbol sala

El Barça fitxa Neguinho com a aposta de futur i el deixa cedit al Palma

El tanca internacional brasiler signa per quatre temporades

El Barça ha fitxat el tanca brasiler Neguinho com una aposta de futur, ha signat per quatre temporades i aquesta campanya el deixarà cedit al Mallorca Palma, on ha militat el darrer any.

El jugador Joao Victor Alves Sena, ‘Neguinho’, és un tanca internacional brasiler de 24 anys i ha signat un contracte amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2028. En aquesta temporada passada s’ha consagrat com un dels millors joves jugadors del món, i prova d’això és que ja és internacional absolut amb el Brasil.

Neguinho va nèixer a Ferraz de Vasconcelos (Sao Paulo), es va acabar de formar com a jugador al Pato brasiler abans de fer el salt al Corinthians i arribar a Espanya de la mà del Mallorca Palma Futsal. Les dues últimes temporades ha jugat cedit pel conjunt balear al Noia i a l’Atlántico brasiler, on es va proclamar campió de lliga i va ser escollit millor tanca del campionat. En el darrer mercat d’hivern va tornar al Palma i va guanyar la Champions a Erevan en la final contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)