Waterpolo

La lliga femenina començarà amb un apassionant Sant Andreu-Sabadell

La primera jornada es disputarà el 12 d’octubre i l’Assolim CN Mataró, el defensor del títol, rebrà el Real Canoe

La lliga de divisió d’honor femenina començarà el cap de setmana del 12 d’octubre amb un apassionant duel entre el CN Sant Andreu, campió de copa, i l’Astralpool CN Sabadell, vencedor de la Champions. Aprofitant que s’està disputant el campionat d’Espanya juvenil femení a Mataró, divendres es van fer els sortejos dels dos campionats de lliga, tant femení com masculí. El defensor del títol, l’Assolim CN Mataró s’estrenarà contra el Real Canoe. Els altres enfrontaments de la jornada inicial seran el CN Terrassa-CN Catalunya, el Rubí-Barceloneta, el Sant Feliu-Tenerife Echeyde, i el CE Mediterrani-Iruña 9802. L’equip navarrès és una de les novetats de la categoria després d’haver assolit l’ascens en la final de primera divisió contra l’Horta Haxelia. La lliga regular, de 22 jornades, es tancarà el 22 d’abril.

Lliga masculina

El partit més interessant de la primera jornada de divisió d’honor masculina, que començarà el 5 d’octubre, és el que enfrontarà l’Astralpool CN Sabadell i el CN Barcelona, classificats en segona i tercera posició de l’última edició. El Zodiac CN Atlètic Barceloneta, el gran dominador del campionat, s’estrenarà a casa contra el Rubí. Completaran la primera jornada: el CE Mediterrani-Solar Tradex Mataró, el CN Terrassa-Caballa Ciudad de Ceuta i el Real Canoe-CN Catalunya. La lliga regular es tancarà el 29 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)